Diensten

 

Diensten

Data collectie advies is gespecialiseerd in het verzamelen en verwerken van kwantitatieve onderzoek data.          Wij helpen beleidsmakers en onderzoekers met het verzamelen en het realiseren van valide onderzoek data.

Door het segmenteren van uw doelgroep en het afstemmen van de juiste dataverzamelingsmethode (online, schriftelijk, telefonisch of in combinatie) is Data Collectie Advies in staat om de respons te maximaliseren en uw projectkosten te reduceren.

Wij verzamelen, registeren en verwerken voor u de gegevens. U ontvangt de complete dataset in het door u gewenste data-formaat en/of in een uitgebreide dashboardrapportage met filtermogelijkheden. Zo kunt u de focus houden op de interpretatie van de resultaten en het publiceren van het onderzoeksrapport!

Wilt u ook uw onderzoeksdoelstellingen effectueren? Data Collectie Advies, inherent aan rendement!


Schriftelijke dataverzameling:

Data collectie advies ondersteunt beleidsmakers en onderzoekers bij het ontwikkelen en opzetten van een schriftelijk onderzoek (eventueel in combinatie met online onderzoek). Door onze creatieve aanpak, met innovatieve mailingsproducten, responsregistratie en geautomatiseerde verwerking van vragenlijsten (scanning) zijn wij in staat om u te helpen tot een succesvol onderzoek. Wij nemen het projectmanagement graag bij u uit handen, terwijl u gedurende het project het verloop live kunt volgen in een rapportage dashboard.

Online dataverzameling:
Data collectie advies ondersteunt onderzoekers en beleidsmakers bij het ontwikkelen en opzetten van een online enquête. Wij programmeren en beheren voor u de vragenlijst en verwerken de resultaten. In een online dashboard kunt u de voortgang van het onderzoek live volgen . Onze survey ‘s , werken ook prima op een tablet, PC of mobiele telefoon en zijn zo ook uitstekend te gebruiken voor bijvoorbeeld interviews. Kenmerkend aan onze online survey ’s zijn; de vormgeving en de gebruiksvriendelijkheid.

Telefonische dataverzameling:
Telefonische benadering is uitermate geschikt indien u slechts een paar vragen aan uw doelgroep wilt voorleggen. Professionele interviewers zijn goed in staat om aan de hand van een kort telefoongesprek een aantal vragen te stellen. U kunt tijdens het project live de resultaten bekijken in een overzichtelijke online rapportage.