Verenigingsmonitor

Vanaf 1 oktober 2022 is Data Collectie Advies opgegaan in DataIM. Wilt u meer weten over de producten of diensten neem dan contact op met DataIM via telefoonnummer: +31 (0)20 530 4320

De (sport)verenigingsmonitor is een product voor een sportservice of sportraad in een provincie of gemeente. Met dit instrument brengt u de vitaliteit van sportverenigingen in uw regio in kaart. Aan de hand van een aantal hoofdonderwerpen wordt de vitaliteit van de vereniging getoetst en krijgen de verenigingen de ruimte om hun ondersteuningsbehoefte kenbaar te maken. De vraagstelling is een o.a. gebaseerd op het voormalige IK-sportmodel, maar wordt continue geactualiseerd! Het is ook mogelijk om zelf specifieke vragen toe te voegen. De resultaten worden gepresenteerd in een gebruiksvriendelijke dashboardrapportage.

Met de resultaten van de verenigingsscan kunt u het sportbeleid nog beter afstemmen op de behoefte en wensen van de sportverenigingen. Leer van de successen die sportverenigingen behalen en krijg een inzicht in welke knelpunten en bedreigingen zij ervaren.

Wilt u zelf de regie houden over het onderzoek en de onderzoeksdata? Wilt u kunnen filteren op tak van sport, thema’s en meer? Wilt u een overzichtelijk verslag per vereniging? De Sportverenigingsscan maakt het mogelijk!

Geef uw buurtsportcoaches en verenigingsadviseurs écht meer grip op de sportverenigingen!